Sommerskole 2019

Sommerskolen

Rogaland fylkeskommune tilbyr gratis sommerskole for deg som har stryk eller ikke vurdering (IV) til eksamen eller standpunkt fra yrkesfaglige studieprogram i matematikk (praktisk) og naturfag. I tillegg samfunnsfag fra alle studieprogram.

Sommerskole 2019 er fra 20. juni - 3. juli. Tilbudet om sommerskolen gjelder elever, tidligere elever og lærlinger.

Gode erfaringer

- Vi appellerer til foreldre og foresatte om å oppfordre ungdommene til å melde seg på. Erfaringene er svært gode, sier Sundsbø. 

Fagoversikt

Matematikk 1P-Y (MAT1001)

Kurset er for deg som har stryk eller IV i standpunkt eller eksamen. Kurset er derfor eksamensrettet. Mål for kurset er at du skal bli i stand til å bestå hovedmålene i Vg1 for yrkesfag. Relevante oppgaver er rettet mot eksamen, for eksempel geometri, økonomi, tall og algebra. NB! Faget er kun for elever som har P-matematikk, ikke for elever med T-matematikk.

Naturfag Vg1 yrkesfaglig utdanningsprogram (NAT1001)

Kurset er for deg som har strøket eller har IV i standpunkt eller eksamen i naturfag på yrkesfag. Du får gå opp til eksamen på slutten av kurset.

Samfunnsfag (SAF1001)

Kurset er for deg som har stryk eller IV i standpunkt eller eksamen og er eksamensrettet. Mål for kurset er at du skal bli i stand til å bestå hovedmålene.

Påmelding

Påmeldingsskjema finner du lenger ned på sida. Påmeldingen til Sommerskolen 2019 er åpen hele døgnet. Fristen for påmelding er søndag 16. juni.

Kursene holdes på Bryne vidaregåande skule, Jåttå videregående skole og Karmsund videregående skole - avhengig av antall deltakere.

Det blir informasjonsmøte mandag 17. juni kl.10 ved Jåttå vgs., kl.12.30 ved Bryne vgs. og onsdag 19. juni kl.13 ved Karmsund vgs. Her vil du treffe medelever og lærere.

Skoledagen er fra kl. 08.30 til kl.15.30 med en times pause og gratis lunsj midt på dagen. Det blir servert gratis frokost kl. 08.00. Transport må ordnes av den enkelte.

Påmeldingskjema

 Følg oss på Facebook

Har du spørsmål? Kontakt: 
Margoth.Sundsboe@skole.rogfk.no 
Mob: 976 64 021

Del denne artikkelen på:
Kontaktperson